Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj objekt Motorestu HOT POT vo Vlčkovciach pri R1.

499 900 €
Casmar Rk ponúka na predaj obejkt Motorestu HOT POT s výmerou 506 m2 + pozemok s parkovacím státím a záhradou 1366 m2.

DISPOZÍCIA: Objekt pozostáva z predsiene, WC pre zákazníkov motorestu, hlavnej jedálenskej časti s možnosťou východu na terasu a záhrady, obslužného pultu, kuchyne a zázemia, s dobre vyriešeným systémom zadného zásobovania. Objekt slúžil ako reštaurácia ale možnosť využitia aj na iné účely. Drevená valbová strecha so škridlovou krytinou je čiastočne priznaná aj v interiéri reštaurácie čo jej dodáva príjemný ráz.
ZARIADENIE: Motorest je vo výbornom stave, skolaudovaný v r.2005 Priestory reštaurácie sú priestranné a dobre presvetlené. Súčasťou hlavného jedálenského priestoru sú kvalitné masívne stoly a stoličky ako aj detský kútik. Predáva sa s čiastočne zariadenou kuchyňou a obslužnými priestormi. V zázemí sa nachádzajú dve izby/prezliekarne so samostatným wc a sprchou.

LOKALITA: Objekt je lokalizovaný na hlavnom ťahu R1 v uzle kde sa spájajú štyri smery TN, NR, TT a BA pri tankovacej stanici OMW. Nachádza sa za odhlučňovacou stenou ktorá chráni príjemnú terasu so záhradou patriace motorestu.


CENA: 499 000 €

Info na te.c 0908 216 676 Ing.Marta Krejčí Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Predaj
Typ
Lokalita
Vlčkovce
Trnava
Celková výmera
506 m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
506 m2
Úžitková plocha:
1336 m2
Balkón:
nie
vlastnosti pozadie

Informatívna úverová kalkulačka