Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Znížená cena !, Predaj 4iz RD na krásnom pozemku 800m2, Ružindol
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci RD, nachádzajúci sa len pár minút cesty autom od Krajského mesta Trnavy v malebnej obci Ružindol.
Bol postavený v 70.tych rokoch z pálenej tehly,tzv."Voštinky".I keď je v pô-vodnom stave,je v pomerne dobrej kondícii.Z väčšej časti je podpivničený a je pripravený na modernizáciu podľa predstáv nového majiteľa. Napojený je na všetky IS-obecný vodovod,obecná kanalizácia,elektrina a plyn,tzv.strednotlak. Samotný pozemok s rozmermi 16m krát 50m je rovinatý a nach dza sa na ňom aj murovaná garáž.Okolie domu je kľudné a bez rušivých vplyvov.
V obci,ktorá je súčasťou známej Vínnej cesty sa nachádza základná občianska vybavenosť ako:potraviny,reštaurácia,ZŚ,MŠ,pekáreň a i.

Cena-165.000,-eur ,vrátane všetkých poplatkov a právnych služieb spojených
s predajom. Túto nehnuteľnosť môžete nadobudnúť aj prostredníctvom HÚ s ktorého vybavovaním vám radi pomôžeme.
Obhliadky možné po dohode-kedykoľvek na tel.0915 032 776,
mail: ostriz.j@casmar.sk Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Trnava
Trnava
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
800 m2
Balkón:
nie
vlastnosti pozadie

Virtuálna prehliadka