Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

NA PREDAJ!!! STAVEBNÝ POZEMOK SO STAVEBNÝM POVOLENÍM A PROJEKTOVOU DOKUMENTÁCIOU

108 500 €
RK CASMAR, vo výhradnom zastúpení klienta, ponúka na predaj stavebný pozemok s výmerou 485m2 a vypracovanou projektovou dokumentáciou rodinného domu v obci Cífer - Pác, len pár minút jazdy autom od krajského mesta Trnava.

Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete (voda, elektrina, plyn, kanalizácia) a je pripravený na okamžitú výstavbu rodinného domu. Projektová dokumentácia pre rodinný dom v cene.

O lokalite:
Obec Cífer - Pác leží len 11 km od krajského mesta Trnava. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Železničná stanica je vzdialená cca 4km v obci Cífer.

Cena pozemku 108 500€ vrátane provízie RK.

V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.
Bližšie informácie: Michal Ondica, 0950 483 165, 0907 599 777 alebo ondica@casmar.sk
© Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o. Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Predaj
Typ
Pozemok pre rodinné domy
Lokalita
Pác
Cífer
Celková výmera
485 m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
485 m2
Celková plocha:
485 m2
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
vlastnosti pozadie