Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ 3-IZB.BYT VO VYHĽADÁVANEJ LOKALITE V TRNAVE
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ekluzívne v CASMAR RK-ponúkame na predaj pekný, čiastočne, zrekonštruovaný, 3izb, byt  nachádzajúci sa na 4/8 poschodí komplet zrekonštruovaného bytového domu v Trnave na Botanickej ulici-časť Prednádražie.Rekonštrukciou prešla strecha,zateplenie,bleskozvody a spolu s opláštením boli namontované aj nové hliníkové vchodové dvere s ovládaním na čip a okrem nových poštových schránok sa pýši aj novým výťahom.Postupnou obnovou prešiel aj byt,pričom boli vymenené pôvodné podlahy za laminátové drevené okná za PVC a vchodové dvere za bezpečnostné. Modernizáciou prešlo aj murované bytové jadro, v ktorom boli vymenenené okrem sanity aj el.rozvody. Ku kompletnej rekonštrukcii zostáva vymeniť prakticky len interiérové dvere a zárubne. Omietky sú vo vynikajúcom stave, bez prasklín a bude postačovať,ak si ich nový majiteľ len vymaľuje. S bytom sa predáva aj komplet zariadenie a vybavenie kuch.linky spolu so spotrebičmi. Samotný byt i okolie pôsobí veľmi príjemne a obyvatelia sídliska tu nájdu všetku potrebnú obč.vybavenosť. V tesnom dotyku sa tu nachádzajú detské ihriská,potraviny,jasle,škôlka zastávka MHD, večierka a v dosahu základné,stredné a vysoké školy, krytá plaváreň, zdravotné stredisko, lekáreň a tenisové kurty a rôzne služby. V súčasnosti sa tu budujú ďaľšie cyklochodníky, ktoré prepájajú centrum Krajského mesta Trnavy, železničnej a autobusovej stanice so sídliskom Prednádražie a neďalekým športovo-relaxačným areálom známim pod názvom Kamenný mlyn. V letných mesiacoch tu postretnete veľkú časť obyvateľov Trnavy, nakoľko sa tu nachádzajú okrem letného kúpaliska aj golfové odpalisko, reštaurácia a známe trnavské rybníky. Orientácia tohto príjemného bytu je SV a JZ, takže milovníci slnka si ho môžu užiť prakticky po celý deň.

Predajná cena 153,900,-eur. vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie a právnych služieb spojených s predajom.

Túto nehnuteľnosť môžete nadobudnúť aj financovaním prostredníctvom HÚ s ktorého vybavovaním vám radi pomôžeme.

Obhliadky nehnuteľnosti po dohode-kedykoľvek,nakoľko kľúče sa nachádzajú v RK.

tel.0915 032 776 mail: ostriz.j@casmar.sk

Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Predaj
Typ
3-izbový byt
Lokalita
Botanická
Trnava
Celková výmera
65 m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
65 m2
Podlahová plocha:
65 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
4
Celková plocha:
65 m2
Plocha loggie:
4 m2
Počet logií:
1
Pivnica plocha:
2.5 m2
Počet pivníc:
1
vlastnosti pozadie

Virtuálna prehliadka