Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

pozemok 918m2 so starším rodinným domomv obci Ostrov pri Piešťanoch

155 000 €
Ponúkame Vám na predaj pozemok so starším rodinným domom v centrálnej časti obce Ostrov pri Piešťanoch.
Pozemok má tvar skoro ideálneho štvorca o celkovej výmere 918m2.
Z toho plocha domu 131m2, garáž s montážnou jamou 29m2, nádvorie a drobné stavby na rôzne využitie 205m2, záhrada 553m2. Na pozemku sú všetky IS- vlastná studňa, kanalizácia, plyn, elektrina.


Obec Ostrov leží 6km severozápadne od Piešťan, má pravidelnú autobusovú dopravu, veľmi dobrú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa v nej: ZŠ s MŠ, potraviny, pošta, obecný úrad, veľké firmy: Glacio, Argus, Granelam, Kellys, Prowin, drobní podnikatelia s domácimi produktmi, kvetinárstvo, kaderníctvo, pedikúra, manikúra, masáže, auto-pneu servis, bohaté športové vyžitie- tenisový klub, futbalový klub, ping pong klub, florbalový domáci oddiel, cvičenia pre ženy, vonkajšie športovisko, detské ihrisko, dve vyhľadávané reštaurácie, bar... V blízkosti obce je mnoho možností na turistiku, cykloturistiku, rybolov, lyžovanie, vodné a rôzne iné športy. Bohaté kultúrne vyžitie, ZOO a obrovské externé zábavné centrum pre deti, golfový klub, jachtársky klub, Piešťanské kúpele, jazdecký klub a mnoho iného.
Výjazd na diaľnicu je cca 8min od obce (v TT ste do30min, v BA do 50min, V TN do30min...).


V cene je zahrnutý kompletný právny servis .

Bližšie informácie na tel.č. : 0918 683 459 Martina Dusíková / dusikova@casmar.sk Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Predaj
Typ
Pozemky - bytová výstavba
Lokalita
Ostrov
Piešťany
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
vlastnosti pozadie