Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Ponúkame na predaj krásny nový 2-izb byt v novostavbe PRÚDY

CENA V RK
CASMAR RK ponúka na predaj krásny, úplne nový 2-izbový byt v novostavbe PRÚDY, lokalita Družba, ulica Včelárska v Trnave. Byt je situovaný na 8p. z 8p. s krásnym výhľadom na mesto.
Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, kúpeľne s vaňou, obývacia izba s kuchyňou s výstupom na loggiu a spálňa. Byt bol dokončený nadštandardne, s klimatizáciou, elektrickými žalúziami, vstavaným nábytkom na mieru, bezfalcové dvere, sanita značky Vlilleroy&Boch, kvalitné tapety talianskej značky Blumarine. Podlahová plocha bytu je 46.46m2 + loggia 6,1m2 + kobka 4,6m2.
Novostavba PRÚDY poskytuje maximálny komfort bývania, táto kvalitná novostavba je kompletne bezbariérová, s podzemným parkovacím státím, krásne dokončeným okolím s priestranným vnútroblokom a detským ihriskom. Z lokality je výborná dostupnosť či už do centra mesta alebo na obchvat a napojenie na R1 a D1.
Nehnuteľnosť v stave ako je na fotkách DOHODOU + veľké parkovacie státie (viac ako 21m2) s elektrickou prípojkou na nabíjanie elektrického auta & veľká pivničná kobka (4,6m2) spolu za doplatok. Stačí sa len nasťahovať!
V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať na tel. č 0948 636 000 Peter Markovič (markovic.p@casmar.sk). Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Predaj
Typ
2-izbový byt
Lokalita
Včelárska
Trnava
Celková výmera
57 m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Priechodná izba:
áno
Úžitková plocha:
57 m2
Zastavaná plocha:
47 m2
Podlahová plocha:
46 m2
Skladová plocha:
5 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
2
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
posledné poschodie
vlastnosti pozadie

Virtuálna prehliadka