Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj veľký, kompletne prerobený 2izb.byt s loggiou!! Družba!!

155 000 €
Ponúkame na predaj 2izb s balkónom vo veľmi vyhľadávanej časti Trnavy na sídlisku Družba ulici J. Slottu. Byt sa nachádza v nadstavbe BD na 4/ 4 p. bez výťahu a jeho výmera je 55,67m2 + loggia 4,05m2.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou : plastové okná, murované jadro, sanita, rozvody vody a elektriny, v celom byte sú vinylové podlahy bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka robená na mieru so vstavanými spotrebičmi, klimatizácia, šatníková rolldorová skriňa .
Dispozícia bytu: vstupná chodba , samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, spálňa s veľkou skriňou, kuchyňa s výstupom na loggiu prepojená s veľkou obývacou izbou. Byt sa nachádza v tichšej časti sídliska v tesnej blízkosti športového areálu Lokotka a kúpaliska. Lokalita poskytuje komplet občiansku vybavenosť(škola, škôlka, potraviny, poliklinika, MHD,). Bezproblémové parkovanie z dvoch strán bytového domu.
Byt sa predáva so zariadením.
Cena bytu je 155 000 € vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.
Pre bližšie informácie nás kontaktujte na tel.0908 216 676 Ing.Marta Krejčí krejci.m@casmar.sk Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Predaj
Typ
2-izbový byt
Lokalita
Juraja Slotu
Trnava
Celková výmera
59.72 m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
59.72 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
2
Pozícia:
posledné poschodie
vlastnosti pozadie

Informatívna úverová kalkulačka

Virtuálna prehliadka